tag:blogger.com,1999:blog-3850022447369505201.post9034288067662256726..comments2023-05-08T13:44:27.571+02:00Comments on Tante Grønn: Magret de canard à la coriandre et aux noix caraméliséesTante Grønnhttp://www.blogger.com/profile/02614366874315403368noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3850022447369505201.post-18008887640789130892011-01-06T22:21:37.459+01:002011-01-06T22:21:37.459+01:00Det så jo ut som en spennende oppskrift. Karamelli...Det så jo ut som en spennende oppskrift. Karamelliserte nøtter er egentlig ganske greit å å lage, sjekk for eksempel ut her: http://pepperkverna.blogspot.com/2010/08/sndagsdessert-fra-provenceog-den-fagre.html <br />Fremgangsmåten er stort sett den samme uansett hva slags type nøtter du bruker. LYkke til! Hegepepperkvernahttps://www.blogger.com/profile/11657543122303569154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3850022447369505201.post-44445113979963401862011-01-06T17:04:18.537+01:002011-01-06T17:04:18.537+01:00Hei
Så koselig at du har lagt deg som følger på bl...Hei<br />Så koselig at du har lagt deg som følger på bloggen min, håper du vil besøke den ofte<br />legger meg som følger av din blogg også..<br /><br />Kan lite om det å lage karameller, men er utrolig god på å spise de...<br />Klem MarianneAnonymousnoreply@blogger.com