torsdag 23. juni 2011

Stekt ris a la Thai

1 ss olje
2 knuste hvitløk
1 ts revet fersk ingefær
2 ts hakket ferskt sitrongress
250 g malt kyllingkjøtt
1 selleristilk, hakket
1 stor rød paprika, hakket
1 gulrot, hakket
6 vårløk, hakket
125 g frosne erter
5 dl kokt ris
1 liten boks hermetisk ananas i biter
2 ts brunt sukker
1/2 dl sitronsaft
1 ts soyasaus
1 ts fiskesaus
fersk koriander, hakket
35 g peanøtter, hakket

Varm olje i en panne, tilsett hvitløk, ingefær, sitrongress og kylling, stek og rør til kjøttet er brunet. Tilsett selleri, paprika, vårløk og erter og kok til grønnsakene er møre. Tilsett ris, ananas, sukker, saft og sausene, stek til alt er gjennomvarmt. Ved servering, dryss over koriander og peanøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar