onsdag 31. mars 2010

A sleeping life

Er akkurat ferdig med siste (tror jeg) til Ruth Rendell. Jeg må si jeg ble litt skuffet, ihvertfall når man løser mysteriet lenge før helten. Men, men, interessant likevel.Dessuten har jeg gjordt ferdig en tovet kurv i Trollgarn fra Hillesvåg Ullvarefabrikk. Strikket på pinne nr. 7, så det gikk radigt unna. Jeg ble fornøyd med toving, noe som jeg ikke har gjordt før. Jeg tror det blir flere slike kurver, og flere tovingsprosjekt.

tirsdag 30. mars 2010

Julen kommer litt tidlig i år?

Jeg har kjøpte mye nytt garn i det siste, og kan ikke vente med å sette fingre og pinner i dem.
Men innimellom, litt småstrikking som dette dukkesjalet.


Det er helt utrolig at jeg kunne bruke en hel uke på dette lille broderiet. Ferdigkjøpte broderi-pakker er egentlig helt forferdelige. Trådene er for lange og stoffet for lite. Ja, ja neste års julekort?

torsdag 25. mars 2010

The clue in the diary

Jeg blir aldri lei av å lese gamle Nancy Drew bøker. Jeg har lest de fleste, men det er så morsomt å lese og så lite dagsakutell. Jeg har alltid lurt på hva i all verden hun driver med. Hun er jo bare hjemme, ikke noe videre utdannelse, selvom Nick (kjæresten hennes, som går på universitet) har mange kvinnelige medstudenter.  Hm, hm.

onsdag 24. mars 2010

Bowling

Vi tok barna med venner på bowling i dag, alltid populært. De begynner å bli store, og slår moren ned i støvlene. Hun er aldri fornøyd, svirrer rundt på leting etter den perfekte kulen. Jeg ble også ferdig med et par dukkevotter og et nytt Ellen Maurer-Stroh broderi, lagt i bunken.

tirsdag 23. mars 2010

Hannah and her sisters

En av mine hobbyer er film, kanskje ikke på kino for det blir så passivt. Vanskelig å ta med meg strikketøyet på kino, eller kanskje skulle det prøves en gang. Da er det bedre med en god DVD og strikketøyet. Kveldens film ble Woody Allen med Hannah og hennes søstre, og jeg fikk en del halvferdige arbeid unnagjordt. Strømpene er Garnstudios Baby Marino, oppskrift her. De er veldig søte, og enkle å strikke, men ble litt vide oppe, Kanskje utvidelsen i mønstet burde unngåes ihvertfall til barn.Mer restegarn og mer dukketøy. Samt flere Ellen Maurer-Stroh broderier. Foreløpig ligger de i en stor bunke. jeg har planer om å sy de sammen til et lappetepper tilslutt. Vi får se hvordan det går.

mandag 22. mars 2010

Fantastiske broderier

Jeg simpelthen elsker broderidesignet til Ellen Maurer-Stroh. Dette er det siste jeg broderte.

søndag 21. mars 2010

Første innlegg


Endelig satt av litt tid til å skrive min egen blogg, egentlig mest for å dele min hobby.
I helgen var vi på hytten (uten TV), da ble det litt strikkerier. Min datters BabyBorn fikk hettelue og votter, samt hun ønsket seg en lue med hull til hestehale, svart med diamanter....Dukkeklær er en utrolig fin måte å bli kvitt litt restegarn, og lue ble strikket i Garnstudios Alaska.