onsdag 21. april 2010

The Brothers Grimm

Mer dukkeklær, og en film jeg var kjempeskuffet over. Jeg hadde store forventninger til den, men de ble ikke tilfredsstilt.

søndag 18. april 2010

When Harry met Sally


Dette er en av ynglingsfilmene mine. Blir aldri lei av den. Jeg har strikket litt mer dukketøy av restegarn. Vanligvis har jeg vært heldig med garntykkelse og oppskrift, men denne gangen ble buksen litt i største laget. Her har jeg brukt bomullsgarn.

lørdag 17. april 2010

Camping

Et lite knippe av dagens produksjon, dukkestrømper i restegarn (Raumas finullgarn). Jeg håper ikke dukken klager over at det klør så mye. I tillegg et lite Valentines broderi, men mønster fra Ellen Maurer-Strah.

Camping er en festlig fransk film, akkurat passe idiotisk.

mandag 12. april 2010

Chocolat

Her er et lite broderi fra "gratis"-sidene til DMC. Det så faktisk bedre ut på bildet enn i virkeligheten, da det røde og oransje ble veldig fremtredende. Man kan ihvertfall se hva det skal forestille, håper jeg. Luen et strikket i Heilo, og skal være en Jacques Cousteau-lue med oppskrift herfra. Den var enkel og grei å strikke.


Kveldens film ble Sjokolade. Det er vel ikke så mye som kan sies, bortsett fra FANTASTISK!

søndag 11. april 2010

La cloche a sonne

Jeg trodde dette var nok til å strikke et par tovete tøfler, men måtte nok bite i det sure eple, og skaffe meg mer mørkeblått. Mønsteret var nokså merkelig å følge, og det måtte litt opprekking til.

Filmen var nok en gang fransk, og jeg vil vel si at den er fort sett, og fort glemt.

lørdag 3. april 2010

Chambre a part

Nok et  Ellen Maurer-Stroh i serien Bears at Work, havnet i haugen med de andre. Kveldens film var nok en gang fransk, Chambre a part. Nokså bisarr, men absolutt verdt å se.

fredag 2. april 2010

Good Will Hunting

Hadde gode minner fra denne filmen, men ble ganske skuffet da jeg så den om igjen. Ble også ferdig med sokker, strikket i Garnstudios Fabel, med mønster derfra også. Jeg synes hælen ble ganske vellykket, så jeg er fornøyd med arbeidet.

torsdag 1. april 2010

La cite des enfants perdus













Denne påsken tror jeg må bli den store film og håndarbeidspåsken. Resten av familien er på ferie, og jeg styrer hjemme.Det er deilig av og til. Jeg har strikket en del dukkeklær i det siste, men har også prøvd meg på litt sying også. En flott trøye i deilig bomullsjersey. Ellers kan denne franske filmen anbefales på det varmeste. En visuell opplevelse!