onsdag 16. juni 2010

Blått, blått, blått

Jeg må vel innse etterhvert at det blir mye blått (og litt grønt) her oss meg, i motsetning til mye rosa hos andre. Jaja, det sier vel mest om hvorfor jeg kaller meg Tante Grønn... (for det går vel ikke med Onkel Blå). Jeg har vel helt fra jeg var liten hellet mot blått i valget av klær, men ynglingsfargen er definitivt grønn. 

Uansett fargevalg, disse blir nok gode å ha når høststormene begynner å ule rundt hushjørnene, men det er det heldigvis lenge til.

søndag 13. juni 2010

Citronilles Maud

Tullemor har fått ny kjole, etter mønster fra Citronille. Jeg er ikke helt dreven bak symaskinen, men disse mønstrene er veldig enkle å følge. Heldigvis valgte jeg å sy i et helt vanlig bomullsstoff, så rynkingen i ermene satt som skudd.

onsdag 9. juni 2010

Er de ikke fantastiske?

disse bildene som Ellen Maurer-Stroh designer, og det er en ren glede å brodere dem. Jeg lurer på om jeg en gang får brukt de til nå. I mellomtiden blir det ren terapi for meg, fullstendig avslappende. 

Jeg må nok en gang slå av et slag for turorientering. På søndag var vi på Røttingen utenfor Os, en virkelig perle. Jeg har aldri vært der før, men det frister absolutt med nok et besøk. Postene er gjemt over hele øyen, men det var flere badeviker underveis, så tullemor og tullefar hoppet uti.. 

lørdag 5. juni 2010

Blåklokker

Jeg fant oppskriften på denne søte luen her. Jeg fant en oversettelse til engelsk, som jeg ikke finner i farten. Finsken min er ganske så rusten for tiden  Den er i størrelse 6 måneder, så den blir no ikke brukt med det første. Kanskje blir den gitt bort... Jeg brukte Falk fra Dalegarn.