onsdag 15. september 2010

Fy flate

som jeg har det vondt for tiden. Egentlig burde jeg vel være hoppende glade for å flytte inn i drømmehuset som er, ja rødt. Vi har tross alt et hus som skal selges, og er så nervøs for at ikke det skal går bra. Vi hadde takstmann på besøk på mandag, og han fant ut at soverommet vårt ikke kan defineres som soverom, fordi det er 0.3 m2 for lite. Det vil si, det er en del av rommet som ikke har nok takhøyde, og kan dermed ikke telles med. Det er litt av et slag i ansiktet, når du får beskjed at rommet du har sovet i disse 14 årene ikke er et soverom....
Det får jo selvfølgelig betydning for prisen, men heldigvis definerte han det som gjesteværelse og ikke disp. rom, som ikke høres så flott ut. 
 
Uansett, jeg bekymrer meg for alt for tiden. Kanskje det nye huset har så mange feil og mangler som vi burde ha sett, at til og med ikke forsikringsselskapet vil ordne opp?  Kanskje kommer det ingen på hvor visning? Osv, osv. Jeg tror aldri jeg har hatt det så vondt som nå. Dermed høres det kanskje ut som jeg har levet et ganske så overflatisk liv, uten bekymringer. Det er vel kanskje så, men vondt gjør det likvel.