fredag 21. januar 2011

Ekspress kylling teriyaki

4 porsjoner - 4 kyllingbryst - 300 g eggnudler - 4 vårløk - 2 ss olje - 3 ss mirin (eller søt hvitvin) - 3 ss soyasaus - 1 ss sukker - 1 hvitløksfedd - 1 ts revet ingefær
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Stek kyllingbrystene i 10 minutter i olje på sterk varme. Ta opp kyllingen og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Hell mirin, sukker, soyasaus, hakket hvitløk og ingefær i pannen. La det koke opp og la det koke til sukkeret er smeltet. Legg tilbake kyllingbrystene og varm dem i 3 minutter. Skjær brystene i fire eller fem biter og legg dem oppå nudlene fordelt i fire skåler. Hell over sausen og dryss over biter av vårløk.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar