torsdag 2. juni 2011

Kokosnøtt-Spinat Suppe

2 ss olje
1 medium løk, hakket
2 hvitløksfedd, knust
1 ss hakket fersk ingefær
1 ss garam masala
1 ts kardemomme
1 ts spisskummenfrø, knuste
1 ts korianderfrø, knuste
1 kg spinat
2 store poteter, hakket
6 1/4 dl kyllingbuljong
4 dl kokosmelk
225 g hvetenudler (somen)
2 1/2 dl fløte
2ss limejuice
15 g revet kokosnøtt, ristet

Varm olje; surr løk, hvitøk, ingefær, krydder og frø til løken er myk, Tilsett spinat og poteter, rør til spinaten faller sammen. Rør inn buljong og kokosmelk og la det koke uten lokk i 30 minutter. 
Imellomtiden, kok nudlene etter anvisning på pakken og hold dem varme. 
Kjør suppen i en mikser til alt er jevnet, ha tilbake i pannen og rør inn fløte og limejuice. 
Ha nudler i skåler og hell suppen over. Dryss over kokosnøtt.

Fritt etter Australian Women's Weekly Oodles of Noodles

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar