onsdag 5. januar 2011

Magret de canard à la coriandre et aux noix caramélisées

Ikke helt vellykket, men hvis du vil prøve selv, finnes oppskriften her. Kanskje ligger problemet i at karamellen ikke ble særlig vellykket. Hvis noen kunne fortelle meg hvordan det skal gjøres...

2 kommentarer:

  1. Hei
    Så koselig at du har lagt deg som følger på bloggen min, håper du vil besøke den ofte
    legger meg som følger av din blogg også..

    Kan lite om det å lage karameller, men er utrolig god på å spise de...
    Klem Marianne

    SvarSlett
  2. Det så jo ut som en spennende oppskrift. Karamelliserte nøtter er egentlig ganske greit å å lage, sjekk for eksempel ut her: http://pepperkverna.blogspot.com/2010/08/sndagsdessert-fra-provenceog-den-fagre.html
    Fremgangsmåten er stort sett den samme uansett hva slags type nøtter du bruker. LYkke til! Hege

    SvarSlett