onsdag 13. april 2011

Røkelaks med eggesalat

Det er blitt mye mat i det siste, men mat må vi jo ha. Grunnen til at det er blitt så mye mat er at jeg holder på med noe stort som tar tid. Jeg skal selvfølgelig vise det når det omsider blir ferdig.


400 g røkelaks
1/2 dl rømme
1 dl majones
1 ss Dijon sennep
saft av 1/4 sitron
1 ss hakket kapers
skall av 1 sitron
4 hardkokte egg
salt og pepper
litt smør
sukkerterter til pynt

Bland rømme, majones, sennep, sitronsaft og kapers. Rasp inn sitronskall og smak til med salt og pepper. Skrell eggene, fjern og hakk eggehvitene, men behold eggeplommene hele. Bland hakket eggehvite inn i rømmeblandingen. Varm litt smør i en liten gryte og rull eggeplommene forsiktig i smøret. Legg røkelaks på en tallerken. Ha på rømmesaus og plasser en eggeplomme på toppen. Pynt med en sukkerert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar