fredag 1. april 2011

Sprø grønnsaktriangler


8 ark filodeig
4 gulerøtter
1 løk
1 hvitløksfedd
1 liten chili
1/2 bunt koriander
1 ts revet ingefær
2 ss pinjekjerner
1 ss olivenolje
100 g smør

Stek terninger av gulerøtter, løk og pinjekjerner i 5 minutter i olje. Tilsett finhakket chili, hvitløk, ingefær, salt og pepper. Ha i 4 ss vann og la det koke under lokk i 5 minutter til. Forvarm ovnen til 180oC. Smelt smør. Pensle en ovnsplate og filodeig. Legg to og to over hverandre og del de i tre striper. Bland koriander i grønnsakene. Legg en skje grønnsaker nederst på hver filodeig stripe. Brett deigen diagonalt oppover, til det er blitt en liten triangle. Pensle med smør og legg dem på ovnsplaten. Stekes i 15-20 i minutter til de er gylne og sprøe.

Fritt etter Cuisine Actuelle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar